Όλα ανοιχτά με τους δανεικούς παίκτες του Βόλου

Ο Βόλος εντάσσεται στις μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια νοικοκυρεμένη ομάδα, η οποία μέχρι τώρα είναι απόλυτα εντάξει προς τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Να τονίσουμε, πως όπως αναφέρει το Sportime, στη στήλη «Παρασκήνια», οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, μέσω του ομαδικού γκρουπ ενημερώθηκαν πως θα ενταχθούν στις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού. Ως γνωστόν και οι ΠΑΕ, θεωρούνται επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους με απόφαση της κυβέρνησης, λόγω του κορωνοϊού και οι εργαζόμενοι (μεταξύ αυτών και οι ποδοσφαιριστές) θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.
Στην ίδια στήλη της εφημερίδας τονίζεται πως οι δανεικοί παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψουν στον «Δικέφαλο του Βορρά», με το πέρας του δανεισμού τους.
Όσον αφορά τους ξένους παίκτες της ομάδας, θα υπάρξουν και εδώ ανακατατάξεις. Κάποιοι έχουν προσφέρει σημαντικά και στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνουν στην ομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν.
Παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τους τέσσερις Αργεντινούς παίκτες που διαθέτει ο σύλλογος και συγκεκριμένα τους Χοακίν Τόρες (παίζει δανεικός από την Νιουελς Ολντ Μπόις), Φράνκο Φεράρι, Αγκούστο Μαξ και Φερνάντο Ζοάο. Πιθανότατα ο Τόρες θα επιστρέψει στην Αργεντινή, μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Για τους άλλους τρεις τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις