TV: Οι ταινίες της Μ. Τρίτης (14/4)

Στις 21:50 ο Alpha θα δείξει την αγγλικής παραγωγής ταινία «Το βασίλειο της φωτιάς». Το 2020 μ.Χ. εκατομμύρια δράκοντες έχουν αφανίσει το ανθρώπινο γένος. Ελάχιστοι επιζώντες στη Βόρεια Αγγλία συγκρούονται με μια ομάδα πολεμιστών, ο αρχηγός της οποίας ισχυρίζεται ότι μπορεί να εξολοθρεύσει τους δράκοντες.

Στις 23:30 το Mega θα προβάλει την ταινία «Οι θρύλοι του πάθους». Ο συνταγματάρχης Λάντλοου, απογοητευμένος από την πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στους Ινδιάνους, εγκαταλείπει το στρατό και εγκαθίσταται σ’ ένα απομονωμένο ράντσο στα Βραχώδη Όρη της Μοντάνα.

Η γυναίκα του, βαριεστημένη από τη ζωή στη φύση, θα φύγει για να μείνει στην πόλη. Θα αφήσει όμως κοντά στον πατέρα τους, τους τρεις γιους της, Άλφρεντ, Τρίσταν και Σάμιουελ. Απ’ αυτούς, ο Τρίσταν θα αποδειχθεί ο πιο ανήσυχος, ένας αληθινός τυχοδιώκτης, που έχει μέσα του το “κάλεσμα της άγριας φύσης” και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη ζωή και τις υποχρεώσεις της εκπολιτισμένης κοινωνίας.

Ένα τέταρτο μετά το Star θα προβάλει την ταινία «Η άλλη ερωμένη του βασιλιά». Η Μαίρη Μπολέιν, κόρη αυλικού, πλασάρεται ως ερωμένη του παντρεμένου αλλά άτεκνου βασιλιά Ερρίκου του Η’.

Η Μαίρη μένει έγκυος, αλλά τελικά ο βασιλιάς ερωτεύεται παράφορα την αδελφή της, την κακόβουλη και φιλόδοξη Αν, οι ραδιουργίες της οποίας θα προκαλέσουν ένα βασιλικό διαζύγιο αλλά και κρίσιμες εκκλησιαστικές μεταρρυθμίσεις.

Αναλυτικά οι ταινίες της Μ. Τρίτης:

20:45 Για φαντάσου – Ταινία -ANT1

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής -STAR

21:00 Οι άθλιοι – Ξένη ταινία -MEGA

21:30 Planet Earth 2 – Ντοκιμαντέρ -ΣΚΑΪ

21:50 Το βασίλειο της φωτιάς – Ξένη ταινία -ALPHA

22:00 Να ζει κανείς ή να μη ζει – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:30 Ο κύκλος των χαμένων ποιητών – Ξένη ταινία -Open TV

23:15 Ιστορία αγάπης και σκότους – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

23:30 Θρύλοι του πάθους – Ξένη ταινία -MEGA

23:45 Η άλλη ερωμένη του βασιλιά – Δραματική ταινία -STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις