Η βαθμολογία: Έκρινε την πρωτιά η ΕΕΑ, στον πόντο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για 2η θέση

Οριστικά και αμετάκλιτα την πρωτιά στον Ολυμπιακό φαίνεται πως δίνει η δεσμευτική εισήγηση της επιτροπής που όρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην ΕΕΑ μετά την απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε ως δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ και αφαίρεσε οριστικά από ΠΑΟΚ και Ξάνθη 7 βαθμούς. Έτσι, ουσιαστικά η επιτροπή που όρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης…. δίνει την πρωτιά στον Ολυμπιακό οριστικά και αμετάκλητα, ενώ παράλληλα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και την ΑΕΚ σχετικά με την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημειώνεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη η ακριτική ομάδα (στο σύνολο έχει -12) βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τον Παναιτωλικό και εφόσον γίνουν πλέι άουτ, υπάρχει ορατός κίνδυνος για εκείνην για συμμετοχή στα μπαράζ ή ακόμα και για υποβιβασμό με τον Πανιώνιο να βρίσκεται πάντως 7 βαθμούς πιο κάτω.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
1. Ολυμπιακός 66

2. ΠΑΟΚ 52 (-7)

3. ΑΕΚ 51

4. Παναθηναϊκός 44

5. ΟΦΗ 34

6. Άρης 34

7. Ατρόμητος 32

8. ΑΕΛ 30

9. Αστέρα Τρίπολης 30

10. Λαμία 27

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18 (-12)

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 11

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις