Γκιγκς: «Η ΟΥΕΦΑ θέλει τρία παιχνίδια για το Nations League τον Σεπτέμβριο»

Ο Ράιαν Γκιγκς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αγγλία, αποκάλυψε το σχέδιο της ΟΥΕΦΑ, όσον αφορά το Nations League, αφού υπάρχει η σκέψη για τρεις αγώνες αντί για δύο, σε διάστημα 10 ημερών τον Σεπτέμβριο.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας μίλησε για το συγκεκριμένο πλάνο της ΟΥΕΦΑ, η οποία θέλει να πραγματοποιήσει τα πλέι οφ του Nations League τον Νοέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι στα… διαλείμματα που θα υπάρξουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο οι Εθνικές ομάδες θα πρέπει να δώσουν τρεις αγώνες αντί για δύο σε διάστημα 10 ημερών, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα με τους συλλόγους.

«Θα επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο σε τρεις αγώνες αντί για δύο, επειδή πρέπει τα πλέι οφ να γίνουν τον Νοέμβριο. Είναι μία αλλαγή και θα είναι δύσκολο. Ήδη με δύο παιχνίδια και συνέχεια με τηλεφωνούσαν προπονητές από τις ομάδες» είπε ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος ουσιαστικά βλέπει πρόβλημα μιας και οι σύλλογοι δεν θα είναι τόσο θετικοί στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή στην Εθνική, όπου θα πρέπει να παίξει τρία παιχνίδια σε 10 ημέρες, με τον κίνδυνο τραυματισμού να είναι πιθανός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις