Μπαρτσελόνα: Στο τραπέζι ανταλλαγή Κουτίνιο με Καντέ

Ο Ίβαν Ράκιτιτς δεν έχει μέλλον στην Μπαρτσελόνα – οι τελευταίες του δηλώσεις για “σακί με πατάτες” έχουν τραβήξει στ’ άκρα τη σχέση του με την ομάδα – ενώ αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία και του Αρτούρο Βιδάλ με την μπλαουγκράνα φανέλα.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι 32 ετών και παρουσιάζει όλο και πιο συχνούς τραυματισμούς. Η Μπαρτσελόνα αναζητά ένα νέο σημείο αναφορά στη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo εξετάζει την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ.

Όπως αναφέρεται στην πρώτη σελίδα του φύλλου της Μεγάλης Τετάρτης (15/4) οι “μπλαουγκράνα” εξετάζουν την ανταλλαγή με τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει μετά από το δανεισμό του στη Μπάγερν στη Βαρκελώνη, όμως για να… φύγει ξανά. Ο Κουτίνιο αποτελεί διακαή πόθο της Τσέλσι και μάλιστα οι Λονδρέζοι έχουν έλθει σε επαφή με τον ατζέντη του, με τον οποίον άλλωστε διατηρούν εξαιρετική σχέση.

Ο Καντέ, ωστόσο, βρίσκεται και στο στόχαστρο της Ρεάλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “AS” τη Μεγάλη Τρίτη (14/4) ο 29χρονος Γάλλος μέσος αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των “μερένγκες” για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις