Ζαλαώρας: “Αλλάζουμε κατηγορία, όπως και να λέγετε αυτή”

Στο ”Τρίο Μπελκάντο” και στο Ράδιο Λαμία φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ζαλαώρας. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟ Τρικάλων μίλησε για την καθημερινότητα εν μέσω κορωνοιού και την επόμενη μέρα των εθνικών πρωταθλημάτων.

Συν τις άλλοις τόνισε: Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, πρωτόγνωρες θα τις έλεγα για εμάς με αυτό που μας έτυχε με τον κορονοϊό. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε δυνατοί, ακολουθούμε όλα τα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, ακούμε τους ειδικούς, μένουμε σπίτι, προσέχουμε και σιγά σιγά θα το ξεπεράσουμε.

Κλείσαμε ένα μήνα τώρα. Με τον προπονητή μου, με τον γυμναστή τον Φάνη Τζατζάκη και τον βοηθό τον Σήφη τον Μωυσίδη μοιράσαμε προγράμματα στα παιδιά, όσο μπορούν να τα κάνουν. Είμαστε σε μια εγρήγορση. Είμαστε καθημερινά σε επαφή μαζί τους. Ανανεώνουμε τα προγράμματα τους. Τους συμπαραστεκόμαστε ψυχολογικά. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να νιώθει τον προπονητή του δίπλα. Ο κ. Αυγενάκης που μίλησε σε ένα site της Κρήτης το θέμα δεν είναι να παίξει μόνο η Superleague.

Για την SL2 και την FL δεν μπορώ να σου πω αν είμαι σύμφωνος (σ.σ αν θα συνεχιστεί). Θα το κρίνουν οι ειδικοί. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Εμείς είμαστε λίγο πιο χαλαροί καθώς κατά 99,9% θα αλλάξουμε κατηγορία. Τώρα θα λέγεται SL, θα λέγεται FL.. κατά 99,9 θα αλλάξουμε κατηγορία. Περιμένουμε τις εξελίξεις με προεξέχων τον κ. Αμανατίδη και είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο λόγος που πήγαμε στα Τρίκαλα ήταν για να βγει η ομάδα.

Στήθηκε μια ομάδα από τον πρόεδρο κ. Αϊβάζογλου, από τον γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά και τον προπονητή, τον κ. Αμανατίδη μια ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, κάναμε αυτό που έπρεπε”.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις