ΑΕΚ: Προχωράει το πλάνο της Ριζούπολης

Ζωντανή παραμένει η προοπτική της Ριζούπολης για την ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν, όπως γράφει η «Ώρα». Η κρίση που έχει φέρει ο κορωνοϊκός φέρνει ακόμα πιο κοντά την «Ένωση» σε αυτή τη λύση πριν μπει για πάντα στο γήπεδο της «Αγιάς Σοφιάς».

Στο γήπεδο της Ριζούπολης, η ΑΕΚ θα έχει πολύ μικρότερο κόστος σε σχέση με το ΟΑΚΑ, σε μια χρονιά που όλα δείχνουν ότι τα έσοδα θα είναι πολύ μειωμένα, εξαιτίας της πανδημίας. Επιπλέον, όπως γράφει η εφημερίδα χάνει την σημασία του ως επιχείρημα και το ζήτημα των διαρκείας, διότι είναι πολύ πιθανό, την επόμενη σεζόν οι αγώνες να γίνονται χωρίς κόσμο.

Κάτι τέτοιο μειώνει τις προσδοκίες για τα διαρκείας, επομένως το θέμα της περιορισμένης χωρητικότητας της Ριζούπολης παύει να αποτελεί πρόβλημα. Εκτός από το θέμα της πανδημίας, υπάρχει και η ανάγκη να μπει η ΑΕΚ στην ψυχολογία διαχείρισης μιας καθαρά ποδοσφαιρικής έδρας πριν επιστρέψει στη δική της.

Η απόφαση και οι επαφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ τη Ριζούπολη, αφορούν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Εκείνος είναι που θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα και θα κάνει το βασικό παιχνίδι για τις προϋποθέσεις της συμφωνίας, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις