Παρελθόν πέντε από τη Νίκη

Τη λύση της συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Ανάμεσα στην πεντάδα των παικτών που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα είναι και ο Τάσος Ταουσιάνης, για τον οποίο η προηγούμενη τεχνική ηγεσία είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια. Παράλληλα ο βολιώτικος Σύλλογος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθούν το πρόγραμμα των Νέων Αθλητών. Αναλυτικά:

– Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντζούρη, Γιάννη Αραπίτσα, Βασίλη Μάντζιο, Γιάννη Μίλτο και Αναστάσιο Ταουσιάνη.
Η Διοίκηση του Συλλόγου τους ευχαριστεί για την έως τώρα παρουσία τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία τους.

– Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Δημήτρης Γκλαβίνης, Βασίλης Δημουλάς, Βαγγέλης Ράπτης και Αλέξανδρος Τσιανάκας θα προπονούνται και θα αγωνίζονται με τους Νέους Αθλητές Νίκης στο Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής της Ε.Π.Σ.Θ. και θα συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες της Α΄ ομάδας όποτε αυτό κρίνεται από το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας που θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις