Ολυμπιακός: Το πλάνο για την επιστροφή στην κανονικότητα

Ανεξαρτήτως από το τι θα γίνει με το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League. Ένα παιχνίδι που ακόμα δεν είναι κανείς σε θεση να πει πότε θα γίνει λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το πλάνο τους για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, αρχές Μαΐου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο Ρέντη για προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε άδεια δύο εβδομάδων. Πολλοί από τους ξένους μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Έχουν ενημερωθεί να επιστρέψουν στις αρχές του επόμενου μήνα, όπου είναι πού πιθανό να υπάρξει χαλάρωση των μέτρων από την κυβέρνηση και εφόσον πάντα ευνοούν οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Στο πλάνο του Μαρτίνς και των συνεργατών του είναι να γίνει μια μίνι προετοιμασία στο Ρέντη.

Σε αυτό το πλαίσιο θα προγραμματιστούν φιλικοί αγώνες, πιθανότατα με ομάδες της Ελλάδας. Στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού είναι να φέρουν τους παίκτες σε ένα επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που αρχίσουν οι διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις