«Στις 6 Αυγούστου το Γουλβς-Ολυμπιακός!»

Δημοσίευμα του «Sky Italia» φέρνει στο φως το πλάνο που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και μάλλον είναι το επικρατέστερο για το τέλος της σεζόν και δίνει ημερομηνία για το Γουλβς-Ολυμπιακός!

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για επιστροφή των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις αρχές Αυγούστου και διεξαγωγή αγώνων ανά τρεις ημέρες.

Όλα αυτά ωστόσο με μία προϋπόθεση: Να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου» και μετά να βγουν εκ νέου στη σέντρα το Champions League και το Europa League.

Το συγκεκριμένο πλάνο «μιλά» για επιστροφή του Europa League στις 2-3 Αυγούστου με τα πρώτα ματς των ζευγαριών Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε που δεν έγιναν. Και όλες μαζί οι ρεβάνς (8 στο σύνολο) να διεξαχθούν την Πέμπτη 6 Αυγούστου. Μεταξύ αυτών και το Γουλβς-Ολυμπιακός φυσικά!

Από εκεί και έπειτα, το πλάνο θέλει το Champions League να επιστρέφει σε δράση το διήμερο 7-8 Αυγούστου με τις εναπομείνασες ρεβάνς των «16» (Μπαρτσελόνα – Νάπολι, Γιουβέντους – Λιόν, Μπάγερν – Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ), διεξαγωγή των προημιτελικών στις 11-12 και 14-15 Αυγούστου, των ημιτελικών στις 18-19 και 21-22 του μηνός και του τελικού στις 29 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις