Οριστικά, χωρίς τον κόσμο της η Νίκη με Φιλιππιάδα

Η απόφαση δεν άλλαξε στη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κι έτσι η Νίκη είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας χωρίς τους φιλάθλους της. Το φύλλο αγώνα του παρατηρητή κατέγραψε απειλητική κίνηση οπαδών της Νίκης προς τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού και μ’ αυτό το σκεπτικό η έφεση που κατέθεσε η διοίκηση του Συλλόγου, απορρίφθηκε

Η οικονομική ζημιά για τη Νίκη είναι μεγάλη, συνυπολογίζοντας και το πρόστιμο των 2500€ που συνόδευε τον αποκλεισμό της έδρας. Αν προσθέσουμε και τις 2500€ που κλήθηκε να πληρώσει η διοίκηση και στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Πύρασο, τότε καταλαβαίνουμε πως ο προϋπολογισμός πάει στράφι, καθώς η μία αναποδιά φέρνει την άλλη και το ταμείο είναι μείον.

Η απόφαση:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ΄ αριθμ. 75/29-10-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΙΩΣΗΦ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΝΕΑΡ κατά της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1258/20-10-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ποδοσφαιριστής τέλεσε την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε ποδοσφαιριστή (άρθρο 10 παρ.1, περ.α΄ i σε συνδυασμό με παρ.2 περ.δ΄). Επιβάλλει στον εκκαλούντα την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού από αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 10 ευρώ.

-Με την υπ΄αριθμ. 76/29-10-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την έφεση του σωματείου Γ.Σ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.241/22-10-2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της EΠΟ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις