Τα πλάνα για την επόμενη μέρα και τα συμβόλαια των παικτών της Βέροιας

Μπορεί το ποδόσφαιρο τέτοια εποχή να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που προέχει είναι να κερδίσουμε όλοι τη μάχη που δίνουμε με τον κορωνοϊό, όμως στη Βέροια δουλεύουν για την επόμενη μέρα.

Εκτός από τις καθημερινές «τηλεπροπονήσεις» και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν οι παίκτες, ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, όσο έτοιμοι φυσικά μπορεί να είναι κάτω από τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες, εκτός από τις πιέσεις προς την αθλητική ηγεσία και όχι μόνο, για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση, οι άνθρωποι που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες της Βεροιώτικης ΠΑΕ, σκέφτονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μία περίοδος που από οικονομικής άποψης θα είναι πολύ «σφιχτή», με τα τηλεοπτικά να είναι μηδενικά, τις χορηγίες κάτω από αυτές τις συνθήκες να αναμένονται με το σταγονόμετρο και φυσικά αν δεν βρεθεί το εμβόλιο για τον covid-19, δεν αποκλείεται να απαγορευτεί και η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα!

Δυστυχώς όμως, όσο βρίσκονται σε αναμονή, οι Βεροιώτες δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα, πέρα από «ασκήσεις επί χάρτου», αφού δεν είναι σε θέση να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, από την στιγμή που είναι άγνωστο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη περίοδο.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Σίγουρα το πρώτο που θα απασχολήσει τους ανθρώπους της «Βασίλισσας», στην… μετά κορωνοϊού εποχή, είναι τα συμβόλαια των παικτών. Ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν στην ομάδα και με ποιους οι δρόμοι θα χωρίσουν.

Η διοίκηση, με την έκθεση φυσικά του προπονητή ή τα θέλω του, αν δεν προκύψει διαφορά φιλοσοφίας, θα είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση για το ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν και την επόμενη περίοδο και ποιοι όχι.

Τα περισσότερα συμβόλαια στην «Βασίλισσα» λήγουν με το τέλος της φετινής περιόδου και συγκεκριμένα στις 30/6/2020. Συνολικά είναι 18 οι παίκτες που θα κληθούν από την διοίκηση να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους ή να αποχαιρετήσουν την ομάδα και να βρουν κάπου αλλού την τύχη τους. Μόλις 6 είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο (έως τον Ιούνιο του 2021) και είναι αυτοί οι οποίοι έχουν κατά κάποιο τρόπο το κεφάλι τους ήσυχο, ενώ μόνο ένας, ο Άλμπερτ Σιμόνι, έχει δεσμευθεί με την ΒΕΡΟΙΑ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα έως τον Ιούνιο του 2022.

Επίσης, η ομάδα έχει και δύο δανεικούς, τους Παυλίδης και Μανιώτη, που μόλις τελειώσουν τις φετινές υποχρεώσεις τους με την «Βασίλισσα», θα επιστρέψουν πιθανότατα στις ομάδες που ανήκουν, τον Απόλλωνα Αθηνών και τον Π.Α.Ο.Κ. αντίστοιχα.

 Αναλυτικά τα συμβόλαια των παικτών της Βέροιας:

Λήγει 30/06/2022

Σιμόνι Άλμπερτ

 Λήγουν 30/06/2021

Τσιμόπουλος Βασίλειος

Πεταυράκης Σταύρος

Μουχάλης Αστέριος

Πολύζος Στέφανος

Πασάς Ιωάννης

Καραγιάννης Αλέξανδρος

 

Λήγουν 30/06/2020

Βοσνιάδης Παναγιώτης

Στάμου Δημήτριος

Μαραγκός Στυλιανός

Μουρατίδης Αργύριος

Λεφίδης Δούκας

Ταϊρης Λάμπρος

Πέντα Μαρτσέλο

Βεργώνης Αλέξανδρος

Ζούρκος Νικόλαος

Μπλέτσας Γεώργιος

Μελικιώτης Δημήτριος

Χαντζάρας Δημοσθένης

Κανούλας Αθανάσιος

Βασίλτσης Γεώργιος

Ιωάννου Ιωάννης

Μπλατσιώτης Πρόδρομος

Γεωργιάδης Νικόλαος

Πόζογλου Στυλιανός

 Δανεικοί έως 30/6 /2020

Παυλίδης Χαράλαμπος

Μανιώτης Σεραφείμ

πηγή: kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις