Χαρδαλιάς: Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο

«Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο για τη σταδιακή άρση των μέτρων», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας, τόνισε ότι ο ελληνικός λαός απέδειξε την ξεχωριστή αποφασιστικότητα, πειθαρχία και υψηλό αίσθημα ευθύνης του.

«Οι Ελληνες μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά» τόνισε σχολιάζοντας την ανταπόκριση του λαού στα έκτακτα μέτρα. Υπενθυμίζω ότι τα περιοριστικά μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν στο ακέραιο έως και τις 27 Απριλίου» τόνισε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο για τη σταδιακή άρση των μέτρων. Βήμα-βήμα, με σταθερές κινήσεις. Υπομονή ώστε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη οριστικά, τίποτα δεν έχει κριθεί, χρειάζεται εγρήγορση και επιφυλακή».Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα μας όπως και στην ΕΕ, αλλά όπως υπογράμμισε η όποια άρση θα ξεκινήσει όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν οι λόγοι που τα επέβαλαν.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς οι παραβάτες ήταν λίγοι αλλά επανέλαβε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως και τις 27 Απριλίου καθώς όπως τόνισε, ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την παράταση της ισχύος των περιορισμών για τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης μέχρι τις 27 Απριλίου ως εξής: Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις