Περιορισμένες οι επιλογές του Λάκη Μπακάλη

Το τελευταίο διάστημα αποχώρησαν από τον Ρήγα Φεραίο τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στην βασική ενδεκάδα. Ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Πέτση και τους Δημήτρη και Νίκο Μιαρίτη. Οι τρεις πρώην παίκτες του Ρήγα έκριναν πως πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα και να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους και έτσι έπραξαν.

Από εκεί και πέρα ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Σέττο (τραυματίας), Αποστόλη Σφάκα (τραυματίας), Δημήτρη Γάρο (ανέτοιμος), Στέργιο Μπακάλη (ανέτοιμος) και Βαλάντη Τριανταφύλλου (άρρωστος). Οι παίκτες στους οποίους μπορεί να βασιστεί και να καταστρώσει τα πλάνα του, ο Βελεστινιώτης τεχνικός, για το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό είναι μόλις δεκαεννιά.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι: Βασίλης Τσουμπέκος, Αποστόλης Κεφαλάς, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Ζενοούνι, Γιώργος Τσίπης, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Μουσαμπελίου, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Παρασκευάς Θεοδώρου, Μανώλης Πάσχος και Γιάννης Κορέττα.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις