LaLiga: Ποτέ ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα

Την ώρα που σιγά-σιγά ανακοινώνονται πιθανές ημερομηνίες για επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, η LaLiga, φαίνεται ότι έχει σχεδόν έτοιμο το πλάνο επανεκκίνησης.

Στην οκτάωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/04) ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, την αρχή της LaLiga και εκπροσώπους του υπουργείου αθλητισμού, μπορεί να μη βγήκε μια επίσημη απόφαση.

Ωστόσο, κάθε πλευρά συμφώνησε στο γεγονός ότι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα για την ολοκλήρωσή του. Μια μέρα μετά λοιπόν, φαίνεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν σημαδέψει ως ημερομηνία το σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου για να υπάρξει σέντρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της Ισπανίας, εφόσον επισημοποιηθούν οι παραπάνω ημερομηνίες, τότε η λήξη της δράσης υπολογίζεται για τέλη Ιουλίου.

LaLiga: Η προετοιμασία
Τα ματς θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ για την περίοδο προετοιμασίας που θα υπάρξει, αυτή φημολογείται ότι θα ξεκινήσει είτε στις 4 είτε στις 11 Μαΐου.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να περάσουν από την έγκριση της κυβέρνησης, η οποία είναι εκείνη που θα πρέπει να δώσει το τελικό ok. Η χώρα βρίσκεται άλλωστε σε κατάσταση συναγερμού μέχρι τις 10 Μαΐου, αλλά ήδη αρχίζει να αχνοφαίνεται το τέλος του εγκλεισμού και η χαλάρωση των μέτρων ασφαλείας.

Επομένως, το ποδόσφαιρο δείχνει να επιστρέψει σε πλήρη δράση με την έναρξη του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις