Θωμαΐδης-Κούγιας: Απάντησε ο δημοσιογράφος: «Εθνικός κωλοτούμπας»


Μοιράσου το άρθρο

Αλέξης Κούγιας και Κυριάκος Θωμαΐδης βρίσκονται σε «πόλεμο», λόγω των συνεχόμενων αναρτήσεων του παρουσιαστή του Open TV μέσω της ιστοσελίδας του «dikisports.blogspot.com».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με προσωπική δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ επιτέθηκε στον Θωμαΐδη και άφησε να εννοηθεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα που θα εκθέσουν τον τελευταίο.

Με ανάρτηση στο blog του dikisports, ο Κυριάκος Θωμαΐδης απάντησε, χωρίς να αναφέρει καν το όνομα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Με τίτλο:«Εθνικός κωλοτούμπας» και με κείμενο που γράφει μόλις εννέα λέξεις: «Άλλη είναι η οδηγία: Καθόλου παύλες. Όχι καθόλου τελείες».

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Εγώ Σαγόνια δεν θα σου απαντήσω με εννέα λέξεις όπως έκανες εσύ γιατί δεν είχες τίποτα να απαντήσεις, αλλά θα σου απαντήσω με τρεις λέξεις που χρησιμοποιούν οι δικαστές, οι εισαγγελείς και οι δικηγόροι στα ποινικά δικαστήρια, όταν ένας ψευδομάρτυρας δεν μπορεί να απαντήσει σε μία ερώτηση που αποδεικνύει την ψευδορκία του «απορία ψάλτου – βηξ» (επειδή δεν γνωρίζεις και καλά ελληνικά η λέξη βηξ είναι ο βήχας).

Τα σοβαρά αύριο και τα δύσκολα όταν συναντηθούμε τετ α τετ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις