“Να παιχτεί ποδόσφαιρο ξανά”

Ο σέντερ φορ του Θεσπρωτού, Μάουρο Ντάλα Κόστα μίλησε στο “Theball” για το πως πέρασε τον τελευταίο μήνα στο σπίτι, το οποίο διαμένει στην Ηγουμενίτσα, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του και την οικογένειά του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντάλα Κόστα:

Για το πως έζησε το διάστημα που πέρασε στην Ηγουμενίτσα:

Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Είμαστε ευγνώμονες που εμείς και η οικογένειά μας είναι καλά. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε δύσκολες στιγμές. Και ο μόνος τρόπος που μπορεί να ξεπεραστεί αυτό είναι να μείνουμε σπίτι και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Οι μέρες μου στην Ηγουμενίτσα είναι ήσυχες. Μου λείπει η καθημερινότητα με τους συμπαίκτες μου και τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Αλλά συνεχίζω με την ίδια καθημερινή ρουτίνα που είχα πριν, όσον αφορά το φαγητό, την ξεκούραση και την προπόνηση. Προσπαθώ να διαβάσω πολύ, να μάθω Αγγλικά και να παρακολουθήσω πολλές σειρές ή ταινίες.

Παρόλο που πάντα σου λείπουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σήμερα μένω με τη γυναίκα μου και άλλους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα ευκολότερα. Επιπλέον, χάρη στην υπάρχουσα τεχνολογία, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας μέσω κοινωνικών δικτύων. Γίνεται πολύ πιο εύκολο.

Για την φυσική κατάσταση του ίδιου και των συμπαικτών του:

Νιώθω καλά! Ακολουθούμε το πρόγραμμα εκγύμνασης μας που μας έδωσαν και τις τελευταίες εβδομάδες ξεκινήσαμε την προπόνηση μέσω της εφαρμογής Ζoom, η οποία μας επιτρέπει να προπονηθούμε μαζί με την ομάδα.

Για την πιθανότητα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα:

Νομίζω ότι μέχρι τώρα, αν κάνουμε απολογισμό, ο Θεσπρωτός είχε μια θετική πορεία και θα ήταν καλύτερα να τελειώσει η σεζόν, τα πράγματα πάνε καλά και μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας. Γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή και ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Μα ναι! Θέλω να παιχτεί ποδόσφαιρο ξανά!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις