Super League 1: Σενάριο για πλέι οφ σε Βόλο, Λάρισα, Λαμία και πλέι άουτ στην Αθήνα!

Η πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα έχει πλέον υποχωρήσει και έτσι γίνονται όλο και περισσότερες συζητήσεις σχετικά με την επανέναρξη της Super League 1.

Οι ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι των 14 ομάδων της Λίγκας έχουν ήδη εξετάσει τα σενάρια για την… επόμενη ημέρα.

Αποφάσισαν προσωρινά μία νέα αναβολή, ενώ στο «τραπέζι» έπεσε ακόμη και το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δείχνει να ανατρέπεται, αν και πιο καθοριστικές αποφάσεις θα υπάρξουν στο Δ.Σ. που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (24/4) και αναμένεται να μετατεθεί για την προσεχή Δευτέρα (28/4), προκειμένου να έχουμε πιο απτά στοιχεία μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης την Κυριακή (27/4).

Όσον αφορά τα σενάρια για τη συνέχεια της σεζόν είναι δύο. Το ένα αφορά το Ηράκλειο, κάτι που όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν όλες οι ομάδες στην Κρήτη, όπως και το ότι θα πρέπει να υπάρχουν τρία γήπεδα, προκειμένου να φιλοξενήσουν τους αγώνες των πλέι οφ.

Έτσι, ένα σενάριο, που έχει αυτή τη στιγμή σημαντικά πλεονεκτήματα, είναι αυτό που αφορά το Βόλος-Λάρισα-Λαμία, μιας και είναι πόλεις που μεταξύ άλλων βρίσκονται στη μέση χιλιομετρικά μεταξύ των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ούτως ή άλλως, οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, οπότε δεν υπάρχει αβαντάζ της έδρας για καμία ομάδα.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μπορέσουν να διεξαχθούν σε γήπεδα της Αθήνας, από αυτά βεβαίως που έχουν τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσουν αγώνες της Super League 1.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις