Θλίψη στην οικογένεια της Νίκης για την απώλεια του Χρηστάρα

Σε ηλικία 61 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, ένας άνθρωπος που συνδέθηκε με την ομάδα της Νίκης Βόλου και αγαπήθηκε από το σύνολο των κατοίκων του Βόλου. Ο Χρήστος Παλάντζας δεν θα ξαναδώσει το παρών στις κερκίδες που αγωνίζονταν η αγαπημένη του ομάδα, καθώς πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθώς και το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου:

ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Παλάντζα, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών.

Ο “Χρηστάρας” της κυανόλευκης οικογένειας έλειπε σπάνια από το “Παντελής Μαγουλάς” και, με τις φωνές του από τη Σκεπαστή, έδινε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ώθηση στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας, της Νίκης όλων μας.

Καλό ταξίδι Χρήστο…

 

Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Χρήστου Παλάντζα.

Ο «Χρηστάρας» όπως τον γνωρίζαμε όλοι, αγνός φίλαθλος, βρίσκονταν όλα του τα χρόνια στο πλευρό της μεγάλης του αγάπης της Νίκης Βόλου.

Καλό παράδεισο «Χρηστάρα»…

Τμήμα καλαθοσφαίρισης Νίκης Βόλου

Ένας αγνός φίλαθλος της Νίκης Βόλου, ο Χρήστος Παλάντζας, έφυγε σήμερα από κοντά μας! Ο αγαπημένος μας “Χρηστάρας” αγαπούσε ιδιαίτερα και το μπάσκετ και ήταν μάλιστα κάτοχος diamond κάρτας διαρκείας της ομάδας μας.

Η Δ.Ε. του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι “Χρηστάρα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις