Σούπερ Λιγκ: Πλέι οφ Πλέι οφ στους χειρότερους αγωνιστικούς χώρους;

Ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Οι απόψεις διίστανται ακόμη και στις συζητήσεις που κάνουν οι ομάδες. Την ίδια στιγμή τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Κάποια έχουν βάση και προέρχονται από σκέψεις στελεχών των ΠΑΕ, άλλα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.
Ένα σενάριο που βγήκε στην επιφάνεια για τη Σούπερ Λιγκ είναι να γίνουν τα πλέι οφ σε Βόλο, Λάρισα και Λαμία. Εάν έχουμε ως δεδομένο τα γεωγραφικά κριτήρια, είναι λογικό. Με εξαίρεση τον ΟΦΗ, οι υπόλοιπες ομάδες θα ταξιδέψουν οδικώς. Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν άλλο μέσο και να εκτεθούν οι παίκτες τους.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο χωλαίνει αλλού. Γίνεται οι έξι καλύτερες φετινές ομάδες να παίξουν σε δύο από τους χειρότερους αγωνιστικούς χώρους της Σούπερ Λιγκ; Πόσοι έκαναν φέτος παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου σε Λάρισα και Λαμία όταν έπαιξαν; Μόνο το Πανθεσσαλικό είναι σε άριστη κατάσταση.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Για να προπονούνται δύο ομάδες ανά πόλη, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές. Εκεί η Λάρισα δεν έχει πρόβλημα. Στον Βόλο οι επιλογές δεν είναι πολλές, αλλά δεδομένων των συνθηκών, λύση βρίσκεται και εκεί. Στη Λαμία; Εδώ η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει πρόβλημα φέτος με τα γήπεδα λόγω λανθασμένων χειρισμών των υπεύθυνων για αυτό το κομμάτι στους «κυανόλευκους», δεν θα συναντήσουν όποιες ομάδες πάνε εκεί;

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις