Στοίχημα: Ένας «άσος» και πολλά γκολ στη Λευκορωσία!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει πιο πολλές αναμετρήσεις την Πέμπτη (23/04). Το Betarades.gr έχει ξανά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα φώτα πέφτουν πάνω στη Λευκορωσία. Οι… ρεζέρβες παίζουν μπάλα και προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Εμείς θα εστιάσουμε σε δύο αγώνες λοιπόν από το σημερινό πρόγραμμα. Οι επιλογές που βγαίνουν αφορούν και το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τα γκολ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε πλήθος από δωρεάν φρουτάκια για τη διασκέδασή σας και για… δοκιμές, τόσο από το κινητό, όσο και από τον υπολογιστή. Ας περάσουμε τώρα στους αγώνες που επιλέξαμε για σήμερα!

Βγάζει… αντίδραση

Στη Λευκορωσία όλα τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά. Έτσι, και οι ρεζέρβες των ομάδων ανταγωνίζονται στη δική τους διοργάνωση. Για την έκτη αγωνιστική, η  Νέμαν Γκρόντνο υποδέχεται σήμερα την Ενερτζέτικ στις 14:00. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις.

Η Νέμαν Γκρόντνο είναι μια καλή ομάδα που βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Κάνει δυνατή πορεία μέχρι τώρα, και ειδικά στην έδρα της. Το γήπεδό της είναι δύναμη για τη Νέμαν, όπου μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα, στις τρεις από αυτές δεν δέχτηκε καν γκολ. Την περασμένη αγωνιστική βέβαια, γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από τη Ντιναμό Μινσκ. Ήταν ένα γερό… χαστούκι αυτό για τη Νέμαν, που θέλει άμεσα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Πριν από αυτήν την ήττα, οι γηπεδούχοι έτρεχαν αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών. Παρόλα αυτά, έχουν τα φόντα να αφήσουν πίσω τους αυτήν την κακή παρένθεση και να προχωρήσουν. Και ειδικά στην έδρα τους, όπου αποκτούν διαφορετική δυναμική. Άλλωστε, και ο αντίπαλος δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση.

Η Ενερτζέτικ μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, υποδέχτηκε την Γκοροντέγια και επικράτησε με 3-1, δείχνοντας καλό πρόσωπο. Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, όμως σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο. Πόσο μάλλον, αν αναλογιστούμε ότι εκτός έδρας τα βρίσκει πολύ σκούρα. Δεν έχει κερδίσει ακόμα μακριά από το «σπίτι» της η Ενερτζέτικ, που έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία. Επιπλέον, ακόμα δεν έχει πετύχει γκολ σε εκτός έδρας αγώνα! Εντοπίζεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και το ρόστερ της δεν συγκαταλέγεται στα ποιοτικά της κατηγορίας. Είναι το αουτσάιντερ σήμερα και αυτό το δείχνουν ξεκάθαρα και οι bookmakers.

Να σημειωθεί, ότι η Νέμαν έχει κερδίσει και τα δύο ματς που έδωσε με αντίπαλο την Ενερτζέτικ. Είναι ανώτερη ομάδα και στην έδρα της σήμερα αποτελεί το φαβορί για τη νίκη. Πιστεύουμε θα αντιδράσει και στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Είναι πολλά τα… γκολ

Μια ώρα μετά, δηλαδή στις 15:00, θα διεξαχθεί το άλλο παιχνίδι της ημέρας για τις ρεζέρβες της Λευκορωσίας. Ειδικότερα, η Σμολέβιτσι θα φιλοξενήσει τη Ντιναμό Μινσκ, πάλι για την έκτη αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη, αλλά οι αποδόσεις στο «διπλό» δεν εμπνέουν.

Η Σμολέβιτσι έρχεται στο σημερινό παιχνίδι από δύο διαδοχικές βαριές ήττες. Αρχικά, ηττήθηκε στην έδρα της με 0-4 από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Στη συνέχεια έχασε με 6-2 από την Μπελσίνα! Οι γηπεδούχοι είναι αγνώριστοι σε αυτά τα τελευταία ματς. Ξεκίνησαν ιδανικά στο πρωτάθλημα, κάνοντας το 3Χ3, ωστόσο πλέον δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνη την ομάδα. Βέβαια, οι ικανότητες τους δεν διαγράφονται έτσι απλά. Έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορούν στο γήπεδό τους να βγάλουν αντίδραση. Δεν έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους απόψε, όμως θα δώσουν τη μάχη τους. Δεν γίνεται άλλωστε να… ξέχασαν το ποδόσφαιρο! Θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα και δεν είναι… ακίνδυνοι.

Από την άλλη, η Ντιναμό Μινσκ είναι η κορυφαία ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όντας ασταμάτητη. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και σκοράρει διαρκώς. Έχει προλάβει να πετύχει ήδη 16 γκολ στη διοργάνωση, σε μόλις πέντε αγώνες. Το 5-0 επί της Νέμαν Γκρόντνο την προηγούμενη εβδομάδα, είναι ενδεικτικό της φόρμας στην οποία βρίσκεται η Ντιναμό. Έχει φτάσει και σε άλλες εμφατικές νίκες, με τους αντιπάλους της να μη βρίσκουν απαντήσεις στο επιθετικό της κρεσέντο. Το μόνο λάθος της μέχρι τώρα, είναι η ισοπαλία με τη Μινσκ (2-2). Κατά τα άλλα, τα κάνει όλα… σωστά και είναι έτοιμη για μια ακόμα εκρηκτική εμφάνιση και σήμερα.

Γενικά, ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες δείχνει ότι θα έχουμε ένα εντυπωσιακό ματς. Αμφότερες θέλουν πολύ τη νίκη, για τους δικούς τους λόγους. Έτσι, αναμένεται να τη διεκδικήσουν κάνοντας το παιχνίδι τους. Προβλέπουμε σκορ και θέαμα, πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.73.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις