TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (23/4)

Στις 21:00 το Open προβάλει την ξένη ταινία «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε». Πρόκειται για θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2014 με τους: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Κάρι Κουν. Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας, ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο.

Στις 23:30 το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.». Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, η ταινία «Κωδικό Όνομα: U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή…

 

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (23/4) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση:

 

20:45 Η σωφερίνα – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 Ρομπέν των δασών – Ξένη ταινία -STAR

21:00 To κορίτσι που εξαφανίστηκε – Ξένη ταινία -Open TV

22:00 Το έξυπνο πουλί – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:00 Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ALPHA

23:00 Ορλάντο – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

23:30 Κωδικό όνομα U.N.C.L.E. – Ξένη ταινία -STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις