Πρεμιέρα σήμερα με Αναγέννηση Κ. για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων της Football League έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο(31/10) στις 3 μ.μ. στο βοηθητικό του ΕΑΚ την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν φέτος ανανεωμένοι σε μεγάλο βαθμό, καθώς από την περσινή ομάδα…

…που έφτασε στα πλέι οφ παρέμειναν στο ρόστερ μόλις οκτώ παίκτες, ενώ 16 ποδοσφαιριστές είναι καινούργιοι.
Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, με τον προπονητή της ομάδας, Θωμά Μακρή, να τονίζει στους παίκτες του πως το ματς του Σαββάτου δεν θα έχει καμία σχέση με το πρόσφατο φιλικό που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με την Αναγέννηση στο Βόλο και στο οποίο νίκησαν με 4-1. Με δηλώσεις του στο goalpost.gr ο Θωμάς Μακρής τόνισε: «Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αν θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλη την εβδομάδα αυτό που τόνισα στους παίκτες μου είναι να μην παρασυρθούν από το αποτέλεσμα του φιλικού με την Αναγέννηση, καθώς θα είναι ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό, τη στιγμή που μιλάμε για ματς πρωταθλήματος.
Ελπίζω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα συμπαρασταθεί στην ομάδα, όπως και πέρυσι, θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη.
Είμαστε νέα ομάδα, με πολλά καινούργια πρόσωπα, ωστόσο, από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τα παιδιά, να αποκτήσουμε χημεία και να παρουσιαστούμε δυνατοί στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Επαναλαμβάνω, πως δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από εμάς εξαρτάται αν θα έχουμε καλή πορεία. Εάν εμείς σε κάθε παιχνίδι είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ταλέντο υπάρχει στην ομάδα και οι παίκτες του θα το βγάλουν μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της χρονιάς».
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Δημήτρης Κεσίδης από την επαγγελματική ομάδα, που έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στις 13.30 στο ΕΑΚ και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει για το ποιοι θα συμπεριληφθούν στην 18αδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Νέων της Football League:
2ος όμιλος
Σάββατο 31/10
14.30 Αγρ. Αστέρας – Λαμία
15.00 Ολυμπιακός Β. – Αναγέννηση Κ.
15.00 Τρίκαλα – Πανσερραϊκός
Κυριακή 1/11
11.00 Ζάκυνθος – Κέρκυρα
Ρεπό: ΑΕΛ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις