Κατά της συνέχισης των πρωταθλημάτων η πλειοψηφία των ομάδων της F.L. και S.L.2

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα (16:30 περίπου) η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων της Football League, της Super League 2 και του προεδρείου της Ένωσης. Να σημειώσουμε πως τη Football League εκπροσώπησαν οι κ.κ. Αϊβάζογλου (ΠΑΕ ΑΟΤ), Αντωνίου (ΠΑΕ ΑΟΚ) και Χατζηνικήτας (ΠΑΕ Ιάλυσος), ενώ τη SL2 οι εκπρόσωποι των 12 ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η πλειοψηφία των εκπροσώπων τάχθηκε κατά της συνέχισης των πρωταθλημάτων καθώς οι όροι που θέτει η ΟΥΕΦΑ είναι αδύνατον να τηρηθούν από τις ομάδες των δύο κατηγοριών λόγω υπερβολικού κόστους. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που αναμένεται να τεθεί και να αναλυθεί περαιτέρω σε μεταγενέστερη σύσκεψη.

Εκείνο που αποφασίστηκε είναι να δημιουργηθεί μία 8μελής επιτροπή από τους Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Απόλλωνα Λάρισας, Τρίκαλα και Ιάλυσο, μαζί με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκου, που θα έχει επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ΕΠΟ, Πολιτεία, ΠΣΑΠ για να συζητήσουν τα πάντα αναφορικά με τις πιθανές συνέπειες των αποφάσεων που θα παρθούν.

Πριν τη σημερινή επίσημη τηλεδιάσκεψη, οι τρεις εκπρόσωποι της Football League είχαν επικοινωνία (τηλεδιάσκεψη) με παράγοντες των ομάδων της κατηγορίας ώστε να αφουγκραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την τρέχουσα περίοδο και τις προτάσεις που θα κατέθεταν στη σημερινή συνεδρίαση μέσω διαδικτύου.

Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την Ένωση της SL2 και της FL που θα δίνει το στίγμα των επόμενων κινήσεων της διοργανώτριας αρχής των δύο αυτών πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις