TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (24/4)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «The transporter». Ο Φρανκ Μάρτιν είναι ένας πρώην στρατιώτης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ο οποίος ζει πλέον στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα – συχνά υπόπτου περιεχομένου – για λογαριασμό αγνώστων με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες που συνεπάγεται η ριψοκίνδυνη δουλειά του, ο Φρανκ ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: 1) Ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία 2) Ποτέ μη ρωτάς ονόματα 3) Ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου. Η ζωή του θα αλλάξει από τη στιγμή που θα παραβεί τον τρίτο: το τελευταίο δέμα που πρέπει να παραδώσει μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το θα βρει μέσα μια πανέμορφη ασιάτισσα. Σύντομα και οι άλλοι δυο κανόνες θα καταρρεύσουν καθώς ο Φρανκ και η καινούρια του παρέα θα μπλέξουν σε μια σειρά από απροσδόκητες περιπέτειες.

Στις 23:00 στην ΕΡΤ2 θα δείξει την ξένη κωμωδία «Πού πάω Θεέ μου». Μέχρι πού θα έφτανε ένας δημόσιος υπάλληλος για να μη χάσει τη θέση του; Έως την άκρη του κόσμου! Ο Κέκο από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος και το κατάφερε! Τώρα ζει μία άνετη ζωή, απολαμβάνοντας τα προνόμιά του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του. Ο Κέκο θα δεχθεί κάθε είδους μετάθεση, προκειμένου να μην παραιτηθεί από τη θέση του! Η ταινία που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Ιταλικό Box-office με 10.000.000 εισιτήρια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για το 2016.

 

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (24/4) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση:

 

20:45 Κάτι να καίει – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 Η Σταχτοπούτα – Ξένη ταινία -Open TV

21:00 The transporter – Ξένη ταινία -STAR

22:00 Κωδικός: πιπίλα – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ALPHA

22:00 Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:50 Οι αναλώσιμοι 3 – Ξένη ταινία -STAR

23:00 Που πάω Θεέ μου – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις