Ανάληψη-Νίκη κοντράρονται για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Ανάληψη-Νίκη αναμετρώνται σήμερα Σάββατο31/10 στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο και για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ με νικητές τους «κυανόλευκους». Πάντως στον συγκεκριμένο αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Βλιώρα έστειλαν μήνυμα πως δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο φέτος. Μάλιστα στην πρεμιέρα έκαναν ένα σπουδαίο «διπλό» επί του Γ.Σ. Νίκαιας. Από το σημερινό ματς θα λείψει ο Βαγγέλης Τσακιρόπουλος, που βρίσκεται στην Αγγλία.
Το ρόστερ της Ανάληψης: Γιώργος Ίλτσογλου, Κυριάκος Φωτιάδης, Βαγγέλης Συλεόπουλος, Νίκος Γαλανάκης, Βασίλης Κοντάκης, Βασίλης Ντίκας, Αλέξης Παλάντζας, Βαγγέλης Τσακιρόπουλος, Αλέξανδρος Λουλούδης, Βαγγέλης Ευαγγελινός, Άγγελος Λουκίδης και Γιάννης Κουτσονοβάκης.
Από την άλλη πλευρά ο Σπύρος Στρατίκης αισθάνεται ευτυχής που στο σημερινό ντέρμπι επιστρέφει ο Γιάννης Καραγιώργος, καθώς εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί. Ωστόσο παραμένει αμφίβολος ο Αντώνης Χρηστομάνος, που υπέστη διάστρεμμα, ενώ θα λείψει ο Παναγιώτης Τσώλης που αναρρώνει από επέμβαση στο γόνατο.
Η σύνθεση της Νίκης: Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Αντώνης Χρηστομάνος, Θεόδωρος Τοκατλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις