Στάση αναμονής κρατούν στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, επιθυμούν να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να ανοίξει ο δρόμος για αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Το θέμα της αναδιάρθρωσης έπεσε στο τραπέζι στο προχθεσινό Δ.Σ. της Ένωσης, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια περαιτέρω ανάλυση. Σύμφωνα με πληροφορίες και το σύνολο σχεδόν των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 δεν είναι αντίθετο στο να γίνει αναδιάρθρωση, με την προϋπόθεση να μη θιγούν οι ίδιες οικονομικά, αν χρειαστεί να μοιραστεί η πίτα σε μεγαλύτερα κομμάτια.
Πάντως, στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αν δηλαδή θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ (απομένουν τρεις αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία) κι αν τα αρμόδια όργανα αποφασίσουν για τη δημιουργία μιας δυνατής Β’ Εθνικής, χωρισμένη σε δύο ομίλους.
Όλα αυτά θα τα εξετάσει η επιτροπή εργασίας που συστάθηκε να λειτουργήσει υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκο.
Η επιτροπή θα κάνει συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον ΠΣΑΠ, τη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ.
Στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζουν να κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από το σύνολο των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ για αναδιάρθρωση των κατηγοριών και τη δημιουργία μιας νέας και δυνατής Β’ Εθνικής, που θα προκύψει από τη συγχώνευση της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όπως είναι φυσικό, στον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορεί να παρθεί καμία απόφαση για την επόμενη μέρα, αν και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν έτοιμο πλάνο για τη νέα σεζόν, το οποίο και επεξεργάζονται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις