Ετοιμοπόλεμος ο Διαμαντόπουλος στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό (1/11) θεσσαλικό ντέρμπι με την Λάρισα στο AEL FC Arena. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα βρίσκεται – εκτός απρόοπτου – στην αποστολή, ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεκινήσει ως βασικός, τη στιγμή που…

…έχει πάνω από ένα μήνα να αγωνιστεί. Ο Ντιέγκο Λεόν δεν είναι ακόμη έτοιμος, όπως και ο Σπύρος Γκουγκούδης. Τραυματίας, ως γνωστόν, είναι και ο Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος και αυτός θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στις 4 με προπόνηση στο ΕΑΚ και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου και θα μεταβεί αυθημερόν την Κυριακή στη Λάρισα για το παιχνίδι. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18.00 και θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.
Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί παίκτες που έμειναν εκτός με τα Χανιά για να πάρουν «ανάσες» και συγκεκριμένα οι Στρατηλάτης, Μπουτζίκος, Ντάσιος, Αρβανίτης, Τσιάρας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα και οι Νικολιάς, Ντεπέτρις, Γουόρντεν που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στις άλλες τρεις θέσεις θα αγωνιστούν, όπως όλα δείχνουν οι Καραμανλής, Νάστος και ένας εκ των Μοράν, Τσιλιγκίρη, με επικρατέστερο τον Ισπανό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις