Δυσκολεύεται στο γκολ ο Ολυμπιακός Β.

Δυσκολεύεται στο να φτάσει στο γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς έχει πετύχει πέντε γκολ σε έξι ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ από την άλλη πλευρά η «ερυθρόλευκη» εστία έχει παραβιαστεί στα τρία από τα έξι παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο σκορ στα πέντε από τα έξι ματς που έχουν δώσει, αλλά κέρδισαν…

…μόνο τα δύο (με Χανιά στο πρωτάθλημα και με Λαμία). Στις αναμετρήσεις με Πανσερραϊκό, Αχαρναϊκό και Χανιά (Κύπελλο),αν και πέτυχαν πρώτοι γκολ, έχασαν τα δύο ματς, ενώ με τον Αχαρναϊκό έμειναν στην ισοπαλία.
Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός φτάνει με δυσκολία στο γκολ. Απόδειξη πως σε κανένα ματς μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει πάνω από ένα τέρμα. Τη στιγμή, μάλιστα, που συνήθως η ομάδα δέχεται γκολ, μοιραία δεν μπορεί να κερδίσει. Στα δύο παιχνίδια που κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν (Χανιά, Λαμία), πήρε τη νίκη.
Αύριο Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Λάρισα στο AEL FC Arena, με τους «βυσσινί» να πετυχαίνουν μίνιμουμ δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι έδρας. Συγκεκριμένα έχουν σημειώσει από τρία γκολ με Λαμία και Πανελευσινιακό και δύο με τον Εργοτέλη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να φροντίσουν να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα της ΑΕΛ και παράλληλα να βρουν τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ, προκειμένου να ελπίζουν πως μπορούν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις