Ρεάλ: Εμπαπέ, Χάαλαντ και ανανεωμένο γήπεδο το πλάνο για το 2022

O κορωνοϊός είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε οικονομικό επίπεδο, με τις μεταγραφές άνω των 100 εκατομμυρίων να αποτελούν εξαίρεση και όχι κανόνα, τουλάχιστον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Πολλές κινήσεις που ετοιμάζονταν για το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να πάρουν αναβολή λίγων μηνών ή ακόμα και να “ναυαγήσουν”, με τους συλλόγους να διαχειρίζονται μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Μάλιστα, υπάρχουν ομάδες που ετοιμάζονται ήδη για το καλοκαίρι το 2022. Όπως για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της “Marca”, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ προκειμένου να δημιουργήσει τους επόμενoυς Galacticos, αφού εκείνο το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί κι η ανακατασκευή του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ο ισχυρός άνδρας των “μερένγκες” θέλει να συνδυάσει το “νέο” γήπεδο, με τη δημιουργία μίας ισχυρής και ανανεωμένης Ρεάλ, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ενώ ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει ο Ζερόμ Ροτέν στα μέσα Απριλίου, η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ είχε δρομολογηθεί, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Από την άλλη πλευρά, ο Χάαλαντ, που θεωρείται το “next big thing” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αρέσει πολύ στους διοικούντες τη Ρεάλ, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο πως θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν μέσα στην επόμενη διετία. Στόχος των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας, σε συνεννόηση φυσικά με τον Ζιντάν, είναι να δημιουργηθεί μία δυνατή τετράδα στην επίθεση, αποτελούμενη από τους Εμπαπέ, Χάαλαντ, Ροντρίγκο και Μάρτιν Όντεγκααρντ, με τους δύο τελευταίους να ανήκουν ήδη στη Ρεάλ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις