ΠΑΟΚ: Σκέψεις προσφυγής στο CAS κατά του ΟΣΦΠ και στην ECA για Σουλούκου!

Τις ‘καυτές’ εξελίξεις στο μέτωπο του Ολυμπιακού παρακολουθούν στενά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση για υποβιβασμό των ‘ερυθρόλευκων’ και ισόβιο αποκλεισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι σκέψεις προσφυγής κατά του Ολυμπιακού και η ECA!

Από τη στιγμή που η εισήγηση είναι επίσημη, είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκονται στα σχοινιά. Υποβιβασμός, τρία εκατ. ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό στον Μαρινάκη βάσει της πρότασης από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτας Σπανού.

Τι σημαίνει η συγκεκριμένη εισήγηση για τους ‘ασπρόμαυρους’; Πώς η υπόθεση χρίζει στενής παρακολούθησης – εξάλλου από την πρώτη στιγμή είχαν κάνει σαφές πως θα επέμβουν όταν θα κρίνουν -βάσει νόμου- πως μπορούν να κινηθούν με τη σειρά τους δικαστικά και να διεκδικήσουν την τιμωρία του Ολυμπιακού βάσει των διατάξεων για περιπτώσεις σαν αυτές που κατηγορείται…

Κοινώς, στις τάξεις του ΠΑΟΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού μετά τα νέα στοιχεία της υπόθεσης των χειραγωγημένων παιχνιδιών. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα ζήτημα που δεν προτίθενται να το αφήσουν να περάσει στα ψιλά!

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να ενημερώσουν την ECA για την εισήγηση της Παναγιώτας Σπανού και της Επιτροπής Δεοντολογίας καθώς η Λίνα Σουλούκου ως μέλος του ΔΣ της ECA δεν το έχει κάνει ως όφειλε, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Και γι΄αυτό θέλουν να προχωρήσουν σε ενημέρωση της ηγεσίας της ECA γι’ αυτή την ασυνήθιστη -για μέλος της- κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι…

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις