Η θέση του ΑΟ Τρίκαλα για τις τελευταίες εξελίξεις

Το Trikalascore.gr παρουσιάζει την θέση του ΑΟΤ όσον αναφορά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Κατόπιν της τηλεδιάσκεψης των ομάδων που απαρτίζουν φέτος τη Super League 2 και σε αυτές θα πρέπει να υπολογίζεται και ο Α.Ο Τρίκαλα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε αυτή, φαίνεται ότι οι περισσότεροι σύλλογοι συζητούν μόνο για αναδιάρθρωση που θα φέρει στη Super League 18 ομάδες και εκείνες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα γίνουν από 12 σε 14.

Αντίθετα δε φαίνεται να προχωράει το σχέδιο με Super League 2 των δύο ομίλων από 14 ομάδες, καθώς είναι πολύ δύσκολο η Ελλάδα να σηκώσει επαγγελματικά πρωταθλήματα με 40 συνολικά ομάδες και αυτά να μπορέσουν να στηριχτούν και οικονομικά όπως πρέπει.

Η θέση του Α.Ο Τρίκαλα ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και δεν απέχει από τα παραπάνω. Δηλαδή οι κυανέρυθροι που ήταν η ομάδα που δαπάνησε φέτος τα περισσότερα χρήματα στη Football League δε θα έμπαινε σε καμία περίπτωση σε μία συζήτηση αναδιάρθρωσης με δύο ομίλους στη Super League 2, καθώς κάτι τέτοιο αδικεί την προσπάθεια που κατέβαλλαν φέτος, αλλά και τα λεφτά που δαπανήθηκαν.

Ο μοναδικός λόγος που θα συζητούσαν το σχέδιο με τους δύο ομίλους θα ήταν εάν αποφασιζόταν οι ομάδες που ούτως ή άλλως ανήκουν στη Super League 2 μαζί με τις δύο που θα ανέβουν από τη Football League να μοιράζονταν το 80% των εσόδων από τα τηλεοπτικά και τα υπόλοιπα θα δίνονταν στις υπόλοιπες ομάδες.

Παράλληλα, φαίνεται ότι στον Α.Ο Τρίκαλα , αλλά και σε αρκετές ομάδες της Super League 2 υπάρχει η επιθυμία τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν κανονικά, από τη στιγμή που ο κορωνοιός εξαφανίζεται από τη χώρα και θεωρούν ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν αγώνες με ασφάλεια, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, από τη στιγμή μάλιστα που θα λειτουργήσουν σύντομα και πάλι τα σχολεία , τα δικαστήρια και άλλες υπηρεσίες.

Και μόλις τελειώσουν τα πρωταθλήματα μετά να ξεκινήσει η όποια συζήτηση για αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Αν πάλι όμως αποφασιστεί η οριστική αναβολή των πρωταθλημάτων αυτό να γίνει αφού πρώτα επικυρωθεί η υπάρχουσα βαθμολογία.

Αυτή τη στιγμή οι μόνες ομάδες που φαίνεται ότι δεν επιθυμούν επικύρωση των βαθμολογιών είναι εκείνες που υποβιβάζονται ή εκείνες που διεκδικούν άνοδο.

Επαναλαμβάνουμε η θέση των Τρικάλων ταυτίζεται με την πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και αυτή θα διατυπωθεί και προς τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου, όταν και εάν ανοίξει επίσημα η όποια συζήτηση για αναδιάρθρωση.

Και ο Α.Ο.Τ αυτή τη στιγμή έχει ισχυρή θέση μέσω του Ηλία Αιβάζογλου στα τεκταινόμενα των SL2/FL, ενώ παράλληλα είναι και η μοναδική ομάδα της Football League που έχει δεμένη την άνοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις