ΑΕΚ: Έτοιμος να έρθει ο Τάνκοβιτς

Η περίπτωση της μεταγραφής του Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ, όχι μόνο είναι εφικτή αλλά είναι και πάρα πολύ πιθανή.
Ακόμα πιο κοντά στην ΑΕΚ φέρνει τον Τάνκοβιτς δημοσιεύμα της «Live Sport» που αναφέρει ότι ο άσος της Χάμαρμπι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση». Ωστόσο, όπως διεμήνυσε ο Ίλια Ίβιτς στους ανθρώπους της Χάμαρμπι, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αυτό που βγήκε από το περιβάλλον του Τάνκοβιτς όσον αφορά τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ και το πως βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

Ο Τάνκοβιτς φέρεται να ζήτησε πληροφορίες από scout που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και έχει επαφές με τις μεγάλες ομάδες. Στις συζήτησεις που έκανε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο του εκμυστηρεύτηκε πως η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες στην οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι ψημένος για να έρθω. Μου αρέσει πολύ το πρότζεκτ που μου έχουν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ειδικά το νέο γήπεδο», φέρεται να είπε ο Τάνκοβιτς, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην παραμείνει στην Χάμαρμπι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις