Χάρης Μπίκας: “Πιο επικίνδυνος ο Χατζής”

Στο thesprotiaball.gr μίλησε ο Χάρης Μπίκας για το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην τωρινή ομάδα του (Θεσπρωτός) και στην πρώην του (Ρήγας). Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Λόγω των σπουδών του, ο ποδοσφαιριστής όλα αυτά τα χρόνια απέκτησε πολλές φιλίες αλλά και βασική θέση στην ομάδα. Θα λέγαμε ότι είναι ο μοναδικός που γνωρίζει το ιστορικό της ομάδας αυτής, την οποία υποδέχεται ο Θεσπρωτός την Κυριακή. Εμείς συνομιλήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε σχετικά:

Όσο αφορά το κλίμα της ομάδας του Ρήγα πως ήταν;
“Το κλίμα της ομάδας του Ρήγα είναι πολύ καλό, είναι μια οικογένεια. Σε αυτό βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά που αγωνίζονται είναι απο το Βελεστίνο και από τις γύρω περιοχές και οι περισσότεροι είναι φίλοι μεταξύ τους.”

Ο Ρήγας Φεραίος έχει κάποιον παίκτη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή;
“Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και στις τρεις γραμμές, αλλά αυτός που είναι πολύ επικίνδυνος είναι ο Γιώργος Χατζής καθώς έχει πολύ καλά πόδια και μπορεί να σουτάρει από οποιοδήπτε σημείο βρίσκεται.”

Ήσουν χρόνια στην ομάδα αυτή, πως αισθάνεσαι που θα αγωνιστείς για πρώτη φορά κόντρα στην “δεύτερη σου οικογένεια” , όπως είχες δηλώσει και παλαιότερα;
Σίγουρα για μένα είναι δύσκολο, διότι με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι και διατηρούμε ακόμη πολύ καλές σχέσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα του Ρήγα με υγεία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.”

Η πορεία του ποδοσφαιριστή Χάρη Μπίκα στα 4 χρόνια συμμετοχής του, με τον Ρήγα Φεραίο.

    2011-2012   ΜΠΑΡΑΖ   2012-2013   2013-2014   2014-2015   ΣΥΝΟΛΟ  
Α/Α ΟΝΟΜΑ ΣΥΜ ΓΚΟΛ ΣΥΜ ΓΚΟΛ ΣΥΜ ΓΚΟΛ ΣΥΜ ΓΚΟΛ ΣΥΜ ΓΚΟΛ ΣΥΜ ΓΚΟΛ
3 ΜΠΙΚΑΣ ΧΑΡΗΣ 22 2 6 2 19 1 26 5 26 10 99 20

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις