«Να πληρώσετε και το τελευταίο ευρώ στους ποδοσφαιριστές»

Ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα είναι αν θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και των Ενώσεων. Πολλοί είναι οι παράγοντες που με δηλώσεις, σχόλια και επίσημα έγγραφα έχουν καταθέσει τη γνώμη τους, θέλοντας σταματήσουν όπως έχουν οι διοργανώσεις.

Ο επιθετικός του Γ.Σ ΑλμυρούΔημήτρης Ηλιόπουλος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) τοποθετήθηκε επί του θέματος και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Ο 29χρονος πολύπειρος στράικερ υπογράμμισε πως πρέπει το ποδόσφαιρο να καθαρίσει από τους…ιούς αλλά και οι παράγοντες να πληρώσουν και το τελευταίο ευρώ στους αθλητές.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εσείς όλοι οι παράγοντες και οι διοικήσεις ομάδων Γ’ εθνικής που το παίζετε ήρωες της πατρίδας, που θα στείλετε τα παιδιά σας σχολείο αλλά θέλετε ξαφνικά να προστατέψετε τους ποδοσφαιριστές. Που κάποιοι από εσάς, έχετε αφήσει ποδοσφαιριστές με χιαστούς στο έλεος του Θεού.

Εσείς λοιπόν που είστε τόσο πονόψυχοι, κοιτάξτε να πληρώσετε και το τελευταίο ευρώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς που δεν έχουν ένσημα, που έχουν φύγει μακριά από τα σπίτια τους γιατί ζουν από αυτό και 5 μήνες θα είναι άνεργοι και πολλοί δεν θα έχουν να ζήσουν.

Πρώτα κάντε αυτό που πρέπει και μετά να είστε σωστοί ήρωες. Με όλο το νόημα της λέξης. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν να μιλάνε με ονόματα μετά και να καθαρίζει και το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους…ιούς. Καλή δύναμη σε όλους»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις