Ψηλά στη βαθμολογία της άρσης βαρών ο Ολυμπιακός Βόλου

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και μάλιστα εν μέσω πανδημίας και με αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.
Συγκεκριμένα κοινοποίησε την τελική βαθμολογία του έτους 2019 με την κατάταξη των συλλόγων που έχουν τμήματα Άρσης Βαρών.
Στην βαθμολογία της Ομοσπονδίας ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καταλαμβάνει την 40η Θέση μεταξύ των 135 συλλόγων που αξιολογήθηκαν και με 94 βαθμούς συνολικά που προέρχονται οι 72 από την συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και οι 22 από την αξιολόγηση.
Οι αθλητές του Χαράλαμπου Μπορτσέλη με τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετείχαν έφεραν σε ζηλευτή θέση τον Σύλλογο μας και επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και σε αυτό το τμήμα μας.
Η Άρση Βαρών καλλιεργείται και αναπτύσσεται στην πόλη μας από τον Σύλλογο μας, με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή κυρίου Χαράλαμπου Μπορτσέλη και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα συνεχίσει την δραστηριότητα του όπως και όλα τα τμήματα που διατηρεί ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλο το τμήμα της άρσης βαρών, τον προπονητή και τους αθλητές και τους εύχεται να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες σε αυτό το δύσκολο άθλημα των «δυνατών».