TV: Οι ταινίες της Τρίτης (28/4)

Στις 21:00 το OPEN θα  προβάλει την ξένη ταινία «Το καρφί».  Ένας πατέρας σε απόγνωση προσπαθεί να σώσει τον έφηβο γιο του από μια άδικη ποινή φυλάκισης, διεισδύοντας σε ένα επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Crimson Tide». Όταν στο κοντινό μέλλον κάποιοι Ρώσοι εθνικιστές παίρνουν τον έλεγχο μιας πυρηνικής βάσης στη Ρωσία, η αμερικανική κυβέρνηση, ανήσυχη, αποφασίζει να στείλει το πυρηνικό υποβρύχιο «Αλαμπάμα» στη περιοχή. Αποστολή του είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά και να επέμβει με τα πυρηνικά του όπλα αν χρειαστεί. Όταν κάποια στιγμή, όμως, το υποβρύχιο δεχτεί επίθεση, ο πλοίαρχος Ράμσεϊ θα έρθει σε ρήξη με τον αξιωματικό Χάντερ, αφού δεν συμφωνούν στο αν πρέπει να απαντήσουν στο χτύπημα ή όχι. Σύντομα, η ρήξη θα οδηγήσει σε μια αναμέτρηση «γιγάντων», αλλά και μια ανταρσία με απρόβλεπτες εξελίξεις…

Στις 23:30 το STAR προβάλει το θρίλερ «Το χάρισμα». Ένας πρώην συνεργάτης του FBI με παραψυχολογικές ικανότητες αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να συλλάβει έναν μεθοδικό, χωρίς φανερό κίνητρο serial killer.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (28/4)από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45 Η βουλευτίνα – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής -STAR

21:00 Το καρφί – Ξένη ταινία -Open TV

22:00 Υιέ μου– Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:00 Crimson Tide Ξένη ταινία -ALPHA

23:00 Η χορεύτρια – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

23:30 Το χάρισμα – Ξένη ταινία -STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις