ΠΑΟΚ: Αν το CAS ασχοληθεί με υποβιβασμό θα είναι για του Ολυμπιακού!

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε την προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS o Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, τονίζοντας πως το Ανώτατο Δικαστήριο θα ασχοληθεί με την περίπτωση του υποβιβασμού μελλοντικά, μόνο που θα αφορά -όμως- τους ερυθρόλευκους.
Ο Δούκας ανέφερε αναλυτικά:

“Ο Ολυμπιακός που μετά την πρόσφατη εισήγηση για υποβιβασμό του μιλούσε για επικοινωνιακά τρικ, διαρρέει τώρα πως προσέφυγε στο cas, για να αμφισβητήσει τι άραγε;

Τις δήθεν δικαστικές νίκες για τις οποίες πανηγύριζε;

Ο συμψηφισμός που επιδιώκει τόσο άγαρμπα, είναι επικοινωνιακός, εφήμερος και όχι επί της ουσίας.

Το cas θα δικάσει τη δική μας προσφυγή κατά της «δεσμευτικής» εισήγησης της επιτροπής Αυγενάκη και του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Ολυμπιακού μετά την αντίστοιχη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πιθανότατα θα ασχοληθεί στο μέλλον και με περίπτωση υποβιβασμού, μόνο που θα αφορά τον Ολυμπιακό.

Έχει σημασία πάντως πως τη μέρα ανακοίνωσης του χρονοδιαγράμματος για την άρση των μέτρων, αποπειράται να επιβεβαιώσει τις αντοχές της ανοσίας της αγέλης, στην οποία παραδοσιακά απευθύνεται.

Με την απαραίτητη συμπαράσταση των ΜΜΕ που μέχρι προχθές σφύριζαν αδιάφορα για την έρευνα μιας τακτικής δικαστού και σήμερα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με την επικαιρότητα…

Υ.Γ Όσοι βιάζονται ή πέφτουν θύματα πηχυαίων τίτλων, να γνωρίζουν πως το CAS δεν είναι για χόρταση, ούτε υπάρχει διάταξη πως όποιος προσφύγει περισσότερες φορές, κερδίζει.
Κερδίζει, όποιος έχει δίκαιο και τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις