«Χτυπάει» Παυλίδη ο Ολυμπιακός

Τον 17χρονο Βασίλη Παυλίδη της Σάλκε παρακολουθεί ο Ολυμπιακός που προσπαθεί να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.
Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εργάζεται πυρετωδώς και στην γερμανική αγορά. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι», όπως γράφει το «ΦΩΣ» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του νεαρού Βασίλη Παυλίδη, ο οποίος είναι ο αδελφός του Βαγγέλη που αγωνίζεται στην Βίλεμ.

Ο Βασίλης αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Σάλκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού και το όνομά του βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακού εδώ και περίπου έναν χρόνο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν την εξέλιξή του και έχουν διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο.

Η υπόθεσή του πάντως, μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται. Και αυτό διότι στη Γερμανία υπάρχει ένα περίεργο καθεστώς με ένα συμφωνητικό που υπογράφουν οι παίκτες με τις ομάδες τους. Αυτό το συμβόλαιο του Παυλίδη με τη Σάλκε ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου.

Η γερμανική ομάδα δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει και μάλιστα φέρεται να του έχει κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης, καθώς τον πιστεύει. Ο Παυλίδης γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το θέμα στο οποίο… κολλάει ο 17χρονος αριστερός στόπερ έχει να κάνει με την αλλαγή που πιθανότατα θα γίνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων. Τη φετινή σεζόν ο Παυλίδης έπαιξε μόλις τέσσερα παιχνίδια στη Σάλκε υπό τις οδηγίες του Νόρμπερτ Έλγκερτ. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Φρανκ Φράχρενχορστ με τον οποίον, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός την περυσινή σεζόν είχε 21 συμμετοχές.

Αυτός είναι ο μοναδικός ενδοιασμός του Παυλίδη, αφού γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί και πάλι με έναν προπονητή που τον πιστεύει και θα του δώσει τις ευκαιρίες. Στον Ολυμπιακό πάντως, είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες προκειμένου να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις