Έτσι σκέφτεται να κάνει τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η ΟΥΕΦΑ λόγω Παρί Σεν Ζερμέν

Η πρόωρη λήξη του γαλλικού πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού προσθέτει και άλλον πονοκέφαλο για την ΟΥΕΦΑ ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, στα προημιτελικά του οποίου έχει προκριθεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε ο Γάλλος Πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ, για την μη διεξαγωγή αγώνων, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών, έως την 1η Σεπτεμβρίου, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία μελετάει το ενδεχόμενο οι αγώνες των προημιτελικών να διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες.

Η ΟΥΕΦΑ, η οποία έχει δώσει ως καταληκτική ημερομηνία την 25η Μαΐου στις εθνικές ομοσπονδίες για να την ενημερώσουν τι θα κάνουν με τα πρωταθλήματα τους (στις 27 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή), θα πρέπει να βρει λύσεις και για άλλα καίρια ζητήματα.

Ποια είναι αυτά; Που θα γίνουν τα τεστ στα οποία θα υποβληθούν οι παίκτες, αν θα γίνουν τα αεροπορικά ταξίδια, αφού θα πρέπει να έχουν αρθεί τα σχετικά περιοριστικά μέτρα, η απαραίτητη (;) καραντίνα μετά την άφιξη των ομάδων, αλλά και που θα προπονούνται αυτές οι ομάδες στις ουδέτερες έδρες.

Εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν, λύση πρέπει να δοθεί και για την πρωταθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες, Λιόν, η οποία επίσης συνεχίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις