TV: Οι ταινίες της Τετάρτης (29/4)

Στις 21:00 το Open προβάλει την ξένη ταινία «Το απόλυτο παιχνίδι».  Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστούν σε αυτό το θρίλερ μυστηρίου, όπου το να βγάλεις εύκολα λεφτά αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα. Όταν ο Ρίτσι Φερστμ απόφοιτος του πανεπιστημίου Πρίνστον θεωρεί ότι έχει προδοθεί από μια ιστοσελίδα του πόκερ, ταξιδεύει για την Κόστα Ρίκα όπου θα συναντήσει τον μεγιστάνα των τυχερών παιχνιδιών Ιβάν Μπλοκ, τον άνθρωπο που πιστεύει πως είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Σύντομα όμως, ο Ρίτσι θα αντιμετωπίσει το απόλυτο παιχνίδι εξουσίας, καθώς βρίσκει τον εαυτό του μεταξύ των υποσχέσεων του Μπλοκ περί απεριορίστου πλούτου και του πράκορα του FBI που προσπαθεί να τον πιάσει.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Annapolis». Θέλοντας να ξεφύγει από τη ζωή στα ναυπηγεία, ο Τζέικ μπαίνει στη σχολή ναυτικών δοκίμων Ανάπολις, όπου δύσκολα προσαρμόζεται με την στρατιωτική πειθαρχία, κοντράρεται με έναν σκληρό εκπαιδευτή και φλερτάρει μια όμορφη εκπαιδεύτρια.

Στις 00:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε «Το Κοινωνικό Δίκτυο» στο MEGA. Αναφέρεται στη γένεση του Facebook και τα πρώτα βήματα του ιδρυτή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Αντιμέτωπος με δύο αγωγές, μία για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και μία για εξαπάτηση του πρώην συνεταίρου του, ο Ζάκερμπεργκ (Τζέσι Άιζενμπεργκ) «επιστρέφει» στο Χάρβαρντ το 2003 και στην αρχή μιας απίστευτης πορείας μέχρι την κορυφή του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τετάρτη (29/4)από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

20:45 Κορίτσια για φίλημα – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 Το απόλυτο παιχνίδι – Ξένη ταινία -Open TV

21:00 MasterChef – Εκπομπή μαγειρικής -STAR

22:00 Σχολή Ναυτικών Δοκίμων- Annapolis – Ξένη ταινία -ALPHA

22:00 Ραντεβού στην Κέρκυρα – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

23:00 Και οι επτά ήταν υπέροχοι – Ξένη ταινία -Open TV

23:00 Holy motors – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

00:00 Το κοινωνικό Δίκτυο – Ξένη ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις