“Μπιτσάκος” το τελευταίο επεισόδιο στο “μέτωπο” με την ΕΠΟ

Μέτωπο με την ΕΠΟ έχει ανοίξει η Νίκη, συμπέρασμα που προκύπτει τόσο από τις αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών της Ομοσπονδίας, όσο και από πρόσφατη ανακοίνωση καθώς και δηλώσεις στελεχών της.

Τελευταίο επεισόδιο σ’ αυτή τη διαμάχη, η μη έγκαιρη αποστολή της κατάστασης υγείας που αφήνει τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο υποχρεωτικά εκτός αποστολής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, παρά το γεγονός πως ο βολιώτικος Σύλλογος έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα από τις αρχές της εβδομάδας, όπως ο ίδιος υποστηρίζει:

MPITSAKOS-EPO

Αυτή η κόντρα είναι σίγουρα μη αναμενόμενη καθώς η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης είχε εκφράσει την αντίθεσή της με τα όσα έπραξε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣΘ και μάλιστα στις εκλογές της τοπικής Ένωσης στήριξε τον κ. Ακτσιαλή ο οποίος είχε και έχει άριστες σχέσεις με την ηγεσία της ΕΠΟ.

Η κατάληξη της αναμενόμενης ένστασης της Νίκης για το μηδενισμό στο ματς με τον Πιερικό αλλά και το αμφισβητούμενο «-6» θα κρίνει αν θα υπάρξει αποκλιμάκωση αυτής της έντασης ή η κατάσταση θα οδηγηθεί στα άκρα.