ΠΑΕ Βόλος προς Μαρινάκη: “Οι χούντες κάποτε πέφτουν”

 

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα δήλωσε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ΔΣ της Super League. Με την ομάδα της Μαγνησίας να απαντάει σε έντονο ύφος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:

Θα θεωρούσαμε τους εαυτούς μας ένοχους εάν δεν απαντούσαμε στις γνώριμες όσο και θλιβερές αθλιότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίο απορούμε πως κάποιοι ανέχονται να συμμετέχει επίσημα σε θεσμικά όργανα όπως το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, όταν σήμερα που μιλάμε έχει τόσα νομικά κωλύματα.

Αλλα, βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε, όπου δυστυχώς υπερισχύει ο νόμος του ισχυρού και όχι του δικαίου.

Σε ότι, λοιπόν, μας αφορά και τους ψευδείς ισχυρισμούς περί πολυϊδιοκτησίας, πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το μετοχολόγιο της ΠΑΕ Βόλος είναι αναρτημένο στο ΓΕΜΗ, όπου ακόμα και ο τελευταίος Ελληνας μπορεί να δει και να διαπιστώσει ποιοι είναι οι μέτοχοι και αν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πολυιδιοκτησίας.

Και μιλάμε για 270 μικρομετόχους , υπαρκτά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας του Βόλου και όχι τυχοδιώκτες που συμμετέχουν σε παράκτιες εταιρίες, κάτι που γνωρίζει καλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το κλείνουμε εδώ.

Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που κωφεύουν ή σφυρίζουν αδιάφορα απέναντι σε κάθε Μαρινάκη γιατί το ποδόσφαιρο και κυρίως η πατρίδα μας δεν είναι δικά του αλλά όλων μας.

Αν ο κ. Μαρινάκης ψάξει να βρει επίορκους Δικαστές που να κάνουν το άσπρο – μαύρο, όπως έγινε στην περίφημη περίπτωση του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια, τότε χαλάλι του.

Πάντως να γνωρίζει ότι στην Ελλάδα του σήμερα συνεχίζουν να υπάρχουν αξίες που δεν εξαγοράζονται.

Κύριε Μαρινάκη «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» όπως λέτε στον Πειραιά.

Αρκετά δεινά έχετε προκαλέσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι καιρός να μάθετε από τα λάθη σας και με τη συμπεριφορά σας να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για ένα καλύτερο αύριο και όχι για το «ο Ολυμπιακός να παίρνει το πρωτάθλημα και όλοι οι άλλοι να πάνε να…»

Και μην ξεχνάτε: Ολες οι χούντες κάποτε πέφτουν και με αυτά που κάνετε, όσα μέσα και να χρησιμοποιήσετε, έχετε ημερομηνία λήξης

Υ.Γ.: Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλά δημοσιογραφικά σκουπίδια που υπηρετούν τη σαπίλα σας. για να παραφράσουν και να παραποιήσουν την ανακοίνωσή μας αλλά και για να αναλάβουν εργολαβία σπίλωσης της ομάδας μας, προσπαθώντας να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Αλλά ο κόσμος πλέον ξέρει.

ΥΓ.2: Και μία συμβουλή: Την προσωπική σας αντιπαράθεση με τον κ. Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ κρατήστε την για τον εαυτό και μην την εμπλέκετε με το σύνολο του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου γιατί μόνο κακό προκαλείτε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις