Πρόκριση στην παράταση για Θησέα, 2-1 την Αγία Παρασκευή

Στην παράταση κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Θησέας. Η ομάδα της Αγριάς επικράτησε σήμερα με 2-1 εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής σε ένα μοιρασμένο και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Η αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι, διεξήχθη στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Τα γκολ του Θησέα πέτυχαν ο Ισά στο 26΄ και ο Λιάρος στο 98΄, ενώ το μοναδικό τέρμα της Αγίας Παρασκευής σημείωσε ο Μαρμαρινός στο 87΄.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ισόπαλες οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο
Στο 24΄ ο Λιάρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 2΄ είχε προηγηθεί κεφαλιά της Αγίας Παρασκευής, την οποία εξουδετέρωσε ο Μπουργάνης. Στο 26΄ ο Ισά με σουτ προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αγραφιώτης δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Μαλλιαρός μπλόκαρε την μπάλα. Στο 34΄ ο Παπακώστας από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, σούταρε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Λιάρος δοκίμασε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά να απειλήσει την εστία της Αγίας Παρασκευής, αλλά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» έδιωξε σε κόρνερ.

Μοιράστηκαν γκολ και φάσεις στο δεύτερο μέρος
Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, το αδύναμο σουτ του Μαρμαρινού έφυγε εκτός εστίας, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μαλακασιώτη είχε την ίδια κατάληξη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ισά μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μαλλιαρού, ανοίγοντας το σκορ, 1-0 υπέρ του Θησέα. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Μαρμαρινό, αλλά το σουτ του κατέληξε απελπιστικά άουτ. Στο 78΄ ο Μουράτης με πλασέ από πλάγια θέση, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μαλλιαρού. Αυτό που δεν πέτυχε ο Θησέας με τον Μουράτη το πέτυχε η Αγία Παρασκευή με τον Μαρμαρινό. Τρία λεπτά πριν από τα 90, ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των «πράσινων», φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Πρόκριθηκε με γκολ του Λιάρου ο Θησέας
Στο 96΄ ο Λιάρος με κεφαλιά προσπάθησε να πετύχει γκολ, αλλά η κεφαλιά του βρήκε σε σώματα αμυντικών των γηπεδούχων και έφυγε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1, υπέρ του Θησέα Αγριάς, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι, όσον αφορά το σκορ του παιχνιδιού. Στο 107΄ ο Μαρμαρινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπουργάνη, ενώ στο 120΄ ο ίδιος παίκτης και πάλι από φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Αγία Παρασκευή (Στέλιος Μαλακασιώτης): Μαλλιαρός, Μαγκασιάνος, Βαν ντε Γουίχε, Παντέλογλου, Σιγάλας, Αγραφιώτης, Μαλακασιώτης Σ. , Ντάκος (77΄ Παπουτσής), Κοπάνας, Παπακώστας (46΄ Μαρμαρινός), Καραγιάννης (66΄ Φραγκογιάννης)
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κωνσταντίνου, Τερλεξής, Μπαλαμώτης

Θησέας Αγριάς (Δημήτρης Κόφφας): Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κατσιώτης (109΄ Τζούμας), Μούτος, Σούδης, Λιάρος, Κόρμπος, Αλαμάνης, Μουράνης, Παπαϊωάννου (57΄ Μαραγκός), Ισά (119΄ Βογδάνος)
Στον πάγκο: Μιτζέλος, Γράντας, Ντούλας

Κίτρινες: Βαν ντε Γουίχε, Μουράνης, Ισά, Σούδης
Σκόρερ: Ισά, Μαρμαρινός, Λιάρος

Διαιτητής: Ρούσης
Α΄ Βοηθός: Τριφωνίδης
Β΄ Βοηθός: Παλιούρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις