Θ. Μακρής: Ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Αναγέννησης Καρδίτσας δήλωσε στο goalpost.gr o προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου Θωμάς Μακρής, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δηλωσε:…

«Είπαμε στα αποδυτήρια να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να επιδιώξουμε ένα γρήγορο γκολ και ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Από εκεί και πέρα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο αντίπαλος προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να φέρει τη μπάλα στην περιοχή μας. Από ένα λάθος δικό μας, δίχως να υπάρχει πίεση, η ομάδα της Καρδίτσας μείωσε το σκορ και βάλαμε άγχος στο παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Μας έλειψε σήμερα ο Βασίλης Ζαρίφης, ο οποίος προορίζονταν για το βασικό σχήμα, καθώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, μια και υπήρξε πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του. Αποτέλεσμα, να αλλάξουν τα αγωνιστικά μας πλάνα.
Η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες και εκπλήξεις, εμείς καταφέραμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Είμαστε μια νέα ομάδα, καθώς από το περσινή βασική ομάδα μόνο δύο παίκτες αγωνίστηκαν σήμερα στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τη θέληση και το ταλέντο, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό των Νέων της Football League. Ευελπιστώ πως στη συνέχεια θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις