Δήμητρα Ευξεινούπολης: Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το όνειρο!

Μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, βάση των οποίων τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν θα συνεχιστούν (απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις των Ενώσεων), η Δήμητρα Ευξεινούπολης πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση των πράσινων:

Η Α. Ε. ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., πανηγυρίζει την κατάκτηση του σπουδαιότερου τίτλου της ιστορίας της και προβιβάζεται στην
Γ’ Εθνική κατηγορία!!!

*Να επισημάνουμε ότι απομένει από την Ε.Π.Σ.Θ.
και η τυπική επικύρωση της βαθμολογίας.

Δημοσιεύουμε το απόσπασμα της απόφασης της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.:

“Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις