“Ο κ. Αυγενάκης θεωρώ πως είναι κατά της αναδιάρθρωσης – Αδύνατον δύο όμιλοι στη SL2”

Ενώ το θέμα της αναδιάρθρωσης έχει φουντώσει μετά τις αποφάσεις της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ με αφορμή σχετικό δημοσίευμα επικοινώνησε με το sportstonoto και έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Δεν υπάρχει κανένα σενάριο 2 όπως γράψατε σήμερα στο Sportstonoto.gr για την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ. Ή αν υπάρχει, εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση και πριν το διαβάσω σε εσάς ειλικρινά δεν γνώριζα τίποτα.

Επίσης θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως προσωπικά δεν έχω καμία σχέση, επαφή, ή συνεργασία με τον κύριο Διακοφώτη. Εγώ είμαι και πρεσβεύω άλλου τύπου ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος δε έχει καμία ομοιότητα με αυτόν του κυρίου Διακοφώτη. Σχετικά τώρα με την αναδιάρθρωση, αυτή μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα γίνει.

Κυριολεκτικά όλοι και όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στον αέρα. Ειδικά ο κύριος Αυγενάκης θεωρώ πως είναι κατά (!) της αναδιάρθρωσης, καθώς, όπως μας έχει πει, δεν θέλει να πράξει τα… καλά του προκατόχου του, του κυρίου Βασιλειάδη.

Η άποψή μου πάντως είναι πως μία Σούπερ Λιγκ 2 με δύο ομίλους θα είναι αδύνατον στη χώρα μας και με τα σημερινά δεδομένα να επιβιώσει οικονομικά. Δεν ξέρω αν αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα ή όχι, όλα είναι σας είπα στον αέρα πια…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις