Ξεκινάει στο τέλος Μαΐου το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Πριμέιρα Λίγκα ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτείας και Οικονομίας της Πορτογαλίας, Πέδρο Σίζα Βιέιρα.

Συγκεκριμένα σήμερα ο κυβερνητικός παράγοντας από το βήμα της Βουλής της Πορτογαλίας, ανέφερε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα επιτρέπεται η άθληση των ομάδων σε εξωτερικούς χώρους και στο τέλος του Μαΐου είναι πολύ πιθανό να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

«Από τη Δευτέρα, η ατομική εξωτερική άθληση επιτρέπεται. Και στο τέλος του μήνα, θα είναι πιθανό να συνεχίσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ στα ρεπορτάζ τους, τις τελευταίες ημέρες έγιναν πολλές συσκέψεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση που έχει παρθεί από την Κυβέρνηση της Πορτογαλίας είναι τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ έχουν απομείνει 10 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις