TV: Οι ταινίες της Πρωτομαγιάς (1/5)

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ξένη ταινία «Απαγωγή». Όταν ο εξάχρονος γιος της Κάρλα, μιας χωρισμένης μητέρας, απάγεται από το πάρκο στο οποίο έχουν πάει μαζί βόλτα, εκείνη καταδιώκει το αυτοκίνητο των δραστών, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ειδοποιήσει την αστυνομία. Θρίλερ με τους με τους: Χάλι Μπέρι, Σέιτζ Κορία, Κρις ΜακΓκιν.

Στις 22:50 και πάλι στο Star μπορείτε να δείτε την περιπέτεια  «Το μούτρο». Ένας μεθοδικός επαγγελματίας δολοφόνος αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον παρορμητικό γιο ενός παλιού φίλου του, χωρίς να του έχει αποκαλύψει ένα θανάσιμα μοιραίο μυστικό.

Στις 23:00 η ΕΡΤ2 προβάλει την δραματική ταινία «Δύο μέρες μία νύχτα». Η Σαντρά, μια εργαζόμενη μητέρα με προβλήματα κατάθλιψης, έχει στη διάθεσή της ένα σαββατοκύριακο για να πείσει τους 16 συναδέλφους της να αλλάξουν γνώμη και να αποποιηθούν το μπόνους τους, όρο που έχει θέσει η εργοδοσία ώστε να μη χάσει τη δουλειά της εκείνη.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (01/05)από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

 

20:45 Η Παριζιάνα – Ελληνική ταινία -ANT1

21:00 Το χώμα βάφτηκε κόκκινο – Ελληνική ταινία – OPEN

21:00 Απαγωγή – Ξένη ταινία -STAR

22:00 Καλώς ήρθε το δολάριο – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:00 Μπαμπάς για γκολ – Ταινία κινουμένων σχεδίων -ALPHA

22:50 Το μούτρο – Ξένη ταινία -STAR

23:00 Δύο μέρες μία νύχτα – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις