Άνετη πρόκριση για Διμήνι, 2-0 τον Άθλο

Η ΑΕ Διμηνίου προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας του Άθλου Αλμυρού. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι (Σάββατο, 31/10) και διεξήχθη στο Γήπεδο Ευξεινούπολης για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Διμηνίου πέτυχαν ο Μόσιος στο 56΄ και ο Αποστολίδης στο 87΄.

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ομάδες του Διμηνίου και του Άθλου στο πρώτο ημίχρονο, καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Περίπου δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μόσιος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη έγραψε το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Αποστολίδης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Άθλου, πέτυχε το δεύτερο τέρμα των «κιτρινόμαυρων», ενώ είχε προηγηθεί και δοκάρι του Κανδηλά στο 77΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕ Διμηνίου στο παιχνίδι με τον Άθλο Αλμυρού αγωνίσθηκε, έχοντας τέσσερις απουσίες σημαντικών παικτών. Οι ποδοσφαιριστές Αποστόλης Κοντός, Δημήτρης Ζιώγας, Άκης Χάνος και Γιάννης Μακρυγιάννης δεν έπαιξαν σε αυτό το ματς, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν μία εύκολη νίκη με 2-0, λόγω της μη έκδοσης των δελτίων τους.

Άθλος Αλμυρού: Μέμος, Δημόπουλος, Ξυνός, Δάρας, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης (66΄ Καραδήμας), Φάτσης (75΄ Επίσκοπος), Κακλιάς, Χρυσοστομίδης, Δήμας, Ξηροκώστας (81΄ Τσεκρέζης)
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μπατσικώστας (81΄ Κωτούλας), Χονδρός, Τσιγιάννης, Στρούγγης, Αποστολίδης, Μαυρίδης, Μόσιος (71΄ Σταματόπουλος), Ζάγκας, Ανατολής, Φουρκιώτης (46΄ Κανδήλας)

Σκόρερ: Μόσιος, Αποστολίδης

Διαιτητής: Κουσκούνη
Α΄ Βοηθός: Σφυρής
Β΄ Βοηθός: Μαγουλιανίτης

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις